Zařízení & příslušenství
Laks indpakket i kål
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 stykker
Suroviny
-
vand1000 g
-
2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
quinoa skyllet150 g
-
kålblade midterdelen fjernet (ca. 40 g hver)8
-
porrer skåret i mindre stykker60 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker60 g
-
olivenolie30 g
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i mindre stykker400 g
-
fløde, min 30 % fedt130 g
-
salt2 knivspids
-
sort peber, friskkværnet1 - 2 knivspids
-
appelsinjuice30 g
-
majsmel30 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker30 g
-
karry efter smag1 - 2 spsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
104.5 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
23.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sunde middagsretter
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení