Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g persilleblade, friske
- 1000 g vand
- 2 tsk karry, mild
-
2
tsk grøntsagsbouillon
nebo 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l), smuldret - 200 g ris, basmati, skyllet
- 4 æg, medium
- 300 g fiskefilet, med eller uden skind, røget (f.eks. ørred, makrel, laks)
- 90 g løg, halveret
- 70 g gulerødder, skåret i mindre stykker
- 1 fed hvidløg
- 40 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
- ½ tsk ingefær, stødt
- ¼ tsk kardemomme, stødt
- citronsaft, frisk, til at krydre med
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716.7 kJ / 410.3 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 129.2 mg