Zařízení & příslušenství
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Příprava 15min.
Celkový 14hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
2412.4 mg
Protein
48.5 g
Kalorie
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
62.1 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
123.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook Mode
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Coconut Dhal
20min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Vegetarian Chilli
35min.
Chickpea Pancakes
20min.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.