Zařízení & příslušenství
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Příprava 15min.
Celkový 14hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
2412.4 mg
Protein
48.5 g
Kalorie
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
62.1 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
123.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook Mode
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lentil moussaka
2h 20min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min