Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
TM6 TM5

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

4.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
  • 200 g leek, white part only
  • 30 g olive oil
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 100 g soft goat's cheese
  • 2 medium eggs
  • 100 g ricotta cheese
  • 375 g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    nebo quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1719 kJ / 411 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
34 g
Tuk
25 g
Nasycený tuk
11 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
612 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty