Kompatibilní verze
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 200 g cherry tomatoes (see tip)
- 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm), plus 5 g leaves for serving
- 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
- 3 limes, freshly squeezed juice of 1 (approx. 15 g) and 2 cut in wedges
- 25 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp chipotle paste
- 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
- 8 corn tortillas, soft
- 2 avocados, sliced
- 4 tsp chilli sauce (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3078 kJ / 735 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1781 mg
Alternativní recepty
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min