Kompatibilní verze
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved
- 50 g Medjool dates, pitted, halved
-
20
g tamari
nebo light soy sauce - 20 g rice wine vinegar
- 50 g cashew butter or nut butter of choice (see tip)
- 50 g lime juice
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 25 g mixed seeds
- 200 g tempeh, cut in 12 slices
- 100 g fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 517 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 684 mg
Alternativní recepty
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegetarian Chilli
35min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min