Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 571 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane al latticello
18 Std.
Pani alla segale
2sa 40 dk
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Rosette di farro
17h 30min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane al semolino
4h
Treccia di pane alle olive
5h 30min