Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 571 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata integrale alle fragole
1h 5 min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 godz. 35 min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40 min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 godz. 30 min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3 Std. 30 Min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane di segale
20h 30min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min