Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 571 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Il pane di Altamura
4h
Pane contadino
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane pugliese
29h 20min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane barese
6h 15min
Pane contadino ai cereali
7h
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane di kamut e farro
4h