Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 110 g di acqua, a temperatura ambiente
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Starter
- 40 g di prugne secche denocciolate a cubetti
- 40 g di fichi secchi a cubetti
- 60 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- 80 g di acqua, fredda
Impasto
- 50 g di nocciole tostate
- 1550 g di acqua (di cui 50 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale
- 110 g di farina tipo 1 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di anice
- 10 g di olio di nocciole
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 864 kJ / 212 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Panini al latte dolci
12h
Pita rustica
1 godz. 35 min
Corona pasquale al sesamo
1h 45 min
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane rustico svizzero
28 Std.
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Baguette francese (TM6)
5h
Panini al cumino
16h 30min
Pane in padella
18 godz.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h