
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 110 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Starter
- 40 g di prugne secche denocciolate a cubetti
- 40 g di fichi secchi a cubetti
- 60 g di nocciole tostate tritate grossolanamente
- 80 g di acqua fredda
Impasto
- 50 g di nocciole tostate
- 1550 g di acqua (di cui 50 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale
- 110 g di farina tipo 1 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di anice
- 10 g di olio di nocciole
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 212 kcal / 864 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Brioches ripiene alle mele
4hod.
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1hod. 45min
Confettura alle fragole (Bimby Friend)
2hod. 50min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12hod. 15min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8hod. 50min
Pane integrale alla curcuma
16hod.
Waffle rosa alla frutta
30min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6hod. 15min
Pane di segale
20hod. 30min
Pane morbido di farro
19hod.