Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mix aromatico
- 20 g scorza di mandarino (senza la parte bianca)
- 20 g di cioccolato bianco a pezzi
-
5
g di miele di fiori di arancio
nebo 5 g di miele millefiori - 40 g di burro a tocchetti
-
20
g di liquore all'amaretto
nebo 1 fialetta di aroma di mandorla - 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 150 g di acqua calda (non bollente)
- 60 g di uvetta sultanina
- 160 g di scorza di arancia candita, a cubetti
Lievitino
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba o farina per grandi lievitati
- 5 g di miele
Primo impasto
- 125 g di farina manitoba o farina per grandi lievitati + q.b.
- 15 g di zucchero
- 2 uova (da 60 g)
- 30 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 125 g di farina manitoba o farina per grandi lievitati
- 1 pizzico di sale
- 75 g di zucchero
- 60 g di burro morbido, a tocchetti
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Glassa di copertura
- 35 g di mandorle pelate
- 70 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 40 g di granella di zucchero
- 40 g di mandorle con le pelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 65.3 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4 godz.
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Brioches con il tuppo
3 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Colomba
9h
Colomba classica
6 godz. 45 min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.
Panettone
6h 30 min
Pandoro TM6
15h 15min
Panettone TM6
10 Std. 30 Min