Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz, grão curto tipo japonica
- Água q.b. p/ cobrir
-
250
g camarão cru s/ casca médio
nebo 250 g camarão s/ casca médio, descongelado - 50 g ervilhas
- 50 g milho doce em lata, escorrido
- 370 g água
- 20 g molho de soja light
- 10 g óleo de sésamo, tostado, mais q.b. p/ regar
- 20 g molho de ostra
- 10 g vinagre de arroz
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 1 c. chá de sal
- Cebolo (spring onion) picado q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1678.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de marisco Gochujang
1h
Arroz de caril com peixe fumado - kedgeree
30min
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1h
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1j 50 menit
Esparguete à carbonara
30min
Bolinhos de requeijão
Žádné hodnocení
Arroz integral vegetariano
40min
Croissants com mousse de atum
2ωρ. 50 λεπτ.
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55min