Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pés de salsa
- 2 chalotas cortadas em metades
- 1 dente de alho
- 30 g talo de aipo
- 20 g gengibre fresco s/ casca e cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 500 g couve-flor, só os floretes
- 150 g cenoura cortada em fatias (0,5 cm aprox.)
- 600 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 2 c. chá de curcuma em pó
- 500 g peito de frango s/ pele e s/ osso cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1329.3 kJ / 317.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 137.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 min
Sopa de legumes
45 min
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
1h 30min
Sopa de legumes
55 min
Sopa rápida de caril de frango e couve-de-bruxelas e pãezinhos
45 min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50 min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 min
Sopa de frango e lentilhas
40 min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 min