Zařízení & příslušenství
水煮蛋配荷兰酱
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
荷兰酱
-
蛋黄3 颗
-
柠檬汁1 汤匙
-
海盐 ,调味用1 小撮
-
黑胡椒粉 ,调味用1 小撮
-
黄油 切1-2厘米块100 克
水煮蛋
-
水1900 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 可生食4 个
-
芦笋 切段1 把
-
鱼籽 ,装饰用1 汤匙
-
新鲜细香葱 装饰用1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
191.7 mg
Protein
14.3 g
Kalorie
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Tuk
29.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína