Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 135 g di acqua
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 15 g di olio di oliva
Ragù di lenticchie
- 50 g di cipolla
- 70 g di carota a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella vegan
- 500 g di bevanda a base di riso, non zuccherata
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2115.7 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 501.2 mg
Alternativní recepty
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Lasagne con ragù di verdure (Bimby Friend)
1 godz. 10 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 godz.
Ragù di lenticchie
1 godz. 15 min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2 godz.
Lasagna vegetariana
2 godz.
Pasta al forno vegetariana
40 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 godz. 20 min
Pasta al forno vegana
1 godz.
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 godz.