Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 135 g di acqua
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 15 g di olio di oliva
Ragù di lenticchie
- 50 g di cipolla
- 70 g di carota a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella vegan
- 500 g di bevanda a base di riso, non zuccherata
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2115.7 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 501.2 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Falafel di lenticchie
12h 30min
Ragù di lenticchie
1 Std. 15 Min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Pasta al forno vegana
1h
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min