Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 135 g di acqua
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 15 g di olio di oliva
Ragù di lenticchie
- 50 g di cipolla
- 70 g di carota a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di salvia fresca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella vegan
- 250 g di acqua
- 75 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bevanda a base di riso, non zuccherata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2115.7 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 501.2 mg
Alternativní recepty
Ragù di lenticchie
1h 15min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 λεπτ.
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Pasta al forno vegan
1h
Crostata di zucchine (vegan)
1ωρ. 50 λεπτ.
Ragù di tempeh
30 Min