Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ stecca di cannella
- ½ cucchiaino di pepe misto in grani
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 100 g di carota a pezzi
- 180 g di peperone rosso senza semi, a pezzi
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini "occhio d'uccello", freschi, senza semi
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 80 g di acqua
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 400 g di fagioli rossi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1180 kJ / 196 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Zuppa di miso con verdure
30min
Lenticchie all'indiana
35 Min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Ragù di tempeh
30min
Cavolfiore tikka masala
30min
Chili di seitan (vegan)
30min