Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ stecca di cannella
- ½ cucchiaino di pepe misto in grani
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 100 g di carota a pezzi
- 180 g di peperone rosso senza semi, a pezzi
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini "occhio d'uccello", freschi, senza semi
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 80 g di acqua
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 400 g di fagioli rossi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1180 kJ / 196 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Chili vegetariano
1h 5min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Cavolfiore tikka masala
30 min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min
Lenticchie all'indiana
35min