Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a metà
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di burro
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 2 cucchiai di menta secca tritata
- 30 g di riso
- 20 g di bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ cucchiaini di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ cucchiaino di peperoncino secco piccante
- 1470 g di acqua, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di lenticchie alla turca
1 godz.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa al profumo di curcuma
1 godz.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 godz.
Zuppa di legumi e verdure
40min