Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cavolo riccio, a pezzi
- 120 g di gherigli di noci + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta integrale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3326.3 kJ / 795 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 52.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 228.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Contorno di cavolo nero
20min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Sformato vegetale
1 godz.
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min