Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

4.6 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 125 g di latte
  • 25 g di burro
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
  • 1 tuorlo d'uovo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 285.2 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1262.5 kJ / 301.5 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 34.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...