
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di latte
- 25 g di burro
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 301.5 kcal / 1262.5 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 285.2 mg
Alternativní recepty
Chapati
1hod.
Tirtlan
1hod. 30min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Kartoffelsalat
50min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1hod. 10min
Cevapcici con riso saporito
1hod. 10min
Gnocchetti de gris
30min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Canederli al formaggio
1hod.
Gulash tirolese
1hod. 30min