Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di latte
- 25 g di burro
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1262.5 kJ / 301.5 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 285.2 mg
Alternativní recepty
Leek and tattie soup
40min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Tirtlan
1h 30min
Zuppa di baita
45 min
Vichyssoise con pasta
35min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 godz.
Risotto Cinque P
30 min
Curry di zucca
1 godz.
Salsa al curry
5 min
Zuppa Thenthuk
1 godz.
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Gnocchetti de gris
30 min