Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Babka
16h 30min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Veneziane
2 godz. 40 min
Salsa bolzanina
15min
Super Ham-Burger
2 Std. 30 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 phút
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Knodel
1h
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20 phút
Risotto al Teroldego
40 λεπτ.
Spatzle con salmone e zafferano
40 λεπτ.