Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi, a strisce (1x3-4 cm), tamponati con carta assorbente
- 410 g di acqua
- 1 cucchiaino di "cinque spezie cinesi" in polvere
-
10 - 12
funghi shiitake freschi, a fette (circa 1 cm)
nebo 10 - 12 funghi shiitake secchi, a fette (circa 1 cm) -
5
g di vino di riso Shaoxing (volitelně)
nebo 5 g di aceto di riso (volitelně) - 10 g di aceto di riso nero, Chinkiang
- 10 g di salsa di soia chiara
- 5 g di salsa di soia, nera
- 10 g di salsa di ostriche
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962.4 kJ / 469 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 901.5 mg
Alternativní recepty
Ramen coreano con tofu
50 Min
Salsa al curry
5min
Vol-au-vent con polpettine
30min
Cornetti al formaggio
Žádné hodnocení
Insalata di würstel e formaggio
Žádné hodnocení
Cake svizzera
15 godz.
Chili con carne
40min
Blanquette di vitello
1 Std. 15 Min
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Zuppa di pollo con noodle
1 godz. 35 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Pancake alle banane con frutti di bosco
40min