Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g bacon curado cortado em fatias finas (1mm aprox.)
nebo 300 g fiambre cortado em fatias finas (1mm aprox.) - 200 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g bacon cortado em cubos (5 mm aprox.)
- 20 g concentrado de tomate
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 350 g esparguete (ver dica)
- 2 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2264.2 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1644.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 300-600 g de batata nova
40min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1 Std.
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Arroz agulha
35min
Tarte de atum, ovo e alcaparras
1 Std.
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Esparguete à carbonara
30min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 700-1200 g de cenoura baby
Žádné hodnocení
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 godz. 5 min