Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 1 c. chá de alecrim seco, picado
- 2 dentes de alho
- 50 g molho inglês
- 50 g azeite
- 1 c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 800 - 1000 g vazia limpa
Molho picante
- 100 g maionese (ver dica)
-
100
g crème-fraîche
nebo 100 g queijo para barrar magro - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
-
30
g rábano fresco
nebo 10 g pasta de wasabi - 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 2 pitadas de pimenta-de-caiena em pó
- 2 pitadas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2731.5 kJ / 652.9 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 48.1 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 595.4 mg
Alternativní recepty
Guisado de borrego com arroz a vapor
4h
Lombinho à coreana com salada de arroz
40 Min
Costeletas de borrego com molho cremoso
Žádné hodnocení
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM6
Žádné hodnocení
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM5
Žádné hodnocení
Colheres de chocolate
3 Std. 25 Min
Mistura de especiarias para pão de gengibre
5 min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1 Std.
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 Min
Frango picante com maçã
Žádné hodnocení
Guisado de vitela com pimento e batata
1 Std. 45 Min
Uma massa duas utilizações
45 Min