Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Vitello Tonnato
48h
Café-de-Paris-Butter
4 godz. 10 min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1h 10 min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 menit
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min