
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 455 kcal / 1906 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Café-de-Paris-Butter
4hod. 10min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7hod. 50min
Putello Tonnato
4hod.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Hummer Thermidore
35min
Ossobuco sous-vide
13hod.
Roastbeef mit Senfkruste
2hod. 20min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Vitello Tonnato
48hod.