Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 85 g Olivenöl
-
½
TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
nebo ½ TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack - 1000 g Miesmuscheln, frisch, gereinigt
- 200 g Tomaten, frisch oder aus der Dose, gehackt
- 100 g Weißwein, trocken
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Karamellcreme (Flan)
5h 30min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 Std. 30 Min
Tintenfischsauce
40min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Andalusische Fischsuppe
50min