Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 85 g Olivenöl
-
½
TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
nebo ½ TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack - 1000 g Miesmuscheln, frisch, gereinigt
- 200 g Tomaten, frisch oder aus der Dose, gehackt
- 100 g Weißwein, trocken
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15u.
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 Std.
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1h 15min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 phút
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Truthahn mit Cranberrysauce
4 Std.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13h
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5 Std.
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min