Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbsfilet sous-vide
- 1600 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 6 Scheiben Bacon
- 500 g Kalbsfilet, in einem Stück (ca. 13 x 10 x 5 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
Apfel- und Kartoffelchips
- 400 g Äpfel, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 400 g Kartoffeln, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Gemüse-Sahne-Sauce und Fertigstellung
- 50 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 30 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 20 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Butter
-
½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1949 kJ / 466 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1093 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Ochsenbäckchen
5h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min