
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbsfilet sous-vide
- 1600 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 6 Scheiben Bacon
- 500 g Kalbsfilet in einem Stück (ca. 13 x 10 x 5 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
Apfel- und Kartoffelchips
- 400 g Äpfel in Scheiben (ca. 2 mm)
- 400 g Kartoffeln in Scheiben (ca. 2 mm)
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Gemüse-Sahne-Sauce und Fertigstellung
- 50 g Möhren in Stücken (3 cm)
- 30 g Knollensellerie in Stücken (3 cm)
- 20 g Zwiebel halbiert
- 15 g Butter
-
½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 466 kcal / 1949 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1093 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Lammfilets mit Lavendel
13hod.
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1hod. 35min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min