
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g rote Zwiebel halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, Öl aufgefangen
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g glatte Petersilie abgezupft
- 15 g Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Prise Chiliflocken
- 2 Eigelb
- 200 g Rinderfilet in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
- 30 g Olivenöl
- 4 TL Kapern abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 398 kcal / 1665 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5hod.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Rindfleisch-Tatar
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Lachs-Tatar
5min
Tatar
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Vitello Tonnato
48hod.