Rindertatar mit Kapern und Aioli

Rindertatar mit Kapern und Aioli

4.1 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 Portionen

Suroviny

  • rote Zwiebel halbiert
    30 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, Öl aufgefangen
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • glatte Petersilie abgezupft
    5 g
  • Senf
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Chiliflocken
    1 Prise
  • Eigelb
    2
  • Rinderfilet in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Kapern abgetropft
    4 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1389 mg
Protein 26 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...