Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g rote Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g glatte Petersilie, abgezupft
- 15 g Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Prise Chiliflocken
- 2 Eigelb
- 200 g Rinderfilet, in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
- 30 g Olivenöl
- 4 TL Kapern, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Lachs-Tatar
5min
Rindfleisch-Tatar
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30min
Tatar
10min