Kompatibilní verze
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 603.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Pot-au-feu de légumes
55min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1h 5min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min
Omelette jambon-épinards
35min