Kompatibilní verze
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile, pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269.3 kJ / 306 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 603.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chakchouka aux œufs
50 min.
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50 min.
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min.
Fondue de poireaux au chèvre
40 Min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 Min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Soupe de chou-fleur au parmesan, filet mignon sauce à la poire et légumes vapeur
1 godz. 30 min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1u. 10min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 min.
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Blanquette de légumes
55 Min