Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
TM6 TM5 TM31

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile, pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1269.3 kJ / 306 kcal
Protein
15.3 g
Sacharidy
6.5 g
Tuk
22.8 g
Nasycený tuk
9.3 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
603.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty