
Kompatibilní verze
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
- 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 œufs
- huile pour la cuisson
- 200 g d'épinards frais
- 30 g de graines de lin brun
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 306 kcal / 1269.3 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Sodík
- 603.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1hod.
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1hod. 10min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Lasagne à la butternut
2hod.
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1hod. 50min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Petit salé aux lentilles
55min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30min
Fondue de poireaux au chèvre
40min