Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 603.5 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 1269.3 kJ / 306 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...