Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, pelé et coupé en 2
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 70 g de vin blanc
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 50 g de fèves fraîches, écossés
- 50 g de pois gourmands
- 50 g de courgette, en demi-rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1614 kJ / 387 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Potée végétarienne
1 Std.
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 Min
Cassoulet veggie
25 Std. 25 Min
Bowl de lentilles au haddock
30 Min
Légumes au quinoa
50 Min
Salade de sarrasin
25 Min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1 Std. 15 Min
Buddha bowl multicolore
40 Min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min