
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2700 g air
- 500 g talas dikupas, potong dadu (2 cm)
- 3 sdt garam
- 150 g tepung tapioka
- 8 siung bawang putih
- 20 g bawang merah
- 15 g udang kering direndam dalam air panas selama 30 menit
- 30 g minyak goreng tambahkan 2 sdm
- 10 g cumi suwir kering direndam dalam air panas selama 30 menit
- 4 jamur shitake kering direndam hingga lunak, batang dibuang, iris tipis-tipis
- 3 jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak, iris tipis-tipis
- 100 g daging babi cincang
- 1 sdm saus tiram
- 1 sdt minyak wijen, dipanggang
- ½ sdt kecap hitam
- ½ sdt lada putih bubuk
- 1 cabai, segar potong julienne
- 2 tangkai daun bawang dicincang
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 409 kcal / 2013 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1553 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min