Kompatibilní verze
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- burro q.b.
- 500 g di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù di salsiccia
- 50 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di vino bianco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1888.9 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 957.7 mg
Alternativní recepty
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Frittelle di agretti
2 Std.
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Tagliolini fichi e guanciale
40 Min
Torta amaretti e mela
2 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min