Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2433 kJ / 582 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 497.8 mg
Alternativní recepty
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Soufflè di tagliolini
1h 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2u. 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Frittelle di riso
1 Std.
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Crocchette di pollo e patate
50 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Mondeghili
40 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Brutti ma buoni di patate
55 min