Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2433 kJ / 582 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 497.8 mg
Alternativní recepty
Crostata di scorze di agrumi
2h
Pizza di Pasqua
3 Std.
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1 Std. 10 Min
Polpette di pane
30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Crocchette di riso al forno
1h 35min