Rustici alla carbonara

Rustici alla carbonara

4.7 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
10 pezzi

Suroviny

Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
  • 250 g di latte intero
  • 25 g di farina tipo 00
  • ⅓ di cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 tuorli
Terminare la preparazione
  • 1 uovo sbattuto
  • 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 497.8 mg
Protein 10 g
Kalorie 2433 kJ / 582 kcal
Tuk 45.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 24.3 g
Sacharidy 34.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...