Rustici alla carbonara

Rustici alla carbonara

4.5 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
10 pezzi

Suroviny

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di guanciale a cubetti o striscioline
    120 g
  • di latte intero
    250 g
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di sale
    ⅓ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • tuorli
    3
Terminare la preparazione
  • uovo sbattuto
    1
  • di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
    2 dosi
  • pepe nero macinato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 582 kcal / 2433 kJ
Protein 10 g
Tuk 45.7 g
Sacharidy 34.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 24.3 g
Sodík 497.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...