Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2433 kJ / 582 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 497.8 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4小时
Baguette ripiene
5h
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Frittelle di agretti
2小时
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4hod. 30min
Monte Cristo sandwich
4hod. 30min
Bortellina
30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min
Frittata di linguine
35min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min