
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 582 kcal / 2433 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 45.7 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 24.3 g
- Sodík
- 497.8 mg
Alternativní recepty
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Yogurt al mango
14 godz.
Panada sarda di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Polpette alla rucola
40 min
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min
Braciole pugliesi
1 godz.
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 godz. 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Rotolo di frittata
45 min
Lasagna ai quattro formaggi
1 godz. 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min