
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569.7 kcal / 2383.7 kJ
- Protein
- 29.7 g
- Tuk
- 28.4 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 658.8 mg
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1hod. 30min
Uova alla triestina
30min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Panini renna di Natale
4hod. 30min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2hod. 40min
Quiche alle cipolle
1hod. 30min
Cuori di speck e noci al forno
1hod. 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2hod. 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1hod. 50min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1hod.
Lasagna di gamberi monoporzione
1hod. 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min