Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2383.7 kJ / 569.7 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 658.8 mg
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30 min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30 min
Patate duchessa (TM6)
1u.
Frittelle di agretti
2u.
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Menù: Cotechino, lenticchie e crema per Pandoro (Bimby Friend)
1u.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1u.
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Bignè craquelin
2u.
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30 min
Schiaffettoni ripieni
1h 30 min
Patate gratinate al formaggio
2u.