Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 132.3 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 1943.1 mg
Alternativní recepty
Zuppa frantoiana
45 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pesto di melanzane
10 min
Burger di cavolo nero
45 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Risotto alla lattuga
30 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min