Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3507 kJ / 836 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1u. 50min
Mushroom Risotto
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Pumpkin Quiche
2u. 5min
Pea and Mint Risotto
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min