
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil for drizzling
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 100 g onions quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter diced
- 80 g pecan nuts roughly chopped
- 100 g blue cheese crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 836 kcal / 3507 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 107 g
Alternativní recepty
Baked Penne with Vegetables
1hod. 5min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Root Vegetable Gratin
1hod.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min