Skolebrød (panini norvegesi)

Skolebrød (panini norvegesi)

5.0 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
12 pezzi

Suroviny

Impasto
  • 50 g di burro + q.b.
  • 250 g di latte intero
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 0
  • 50 g di zucchero
  • 2 g di sale
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
  • 250 g di acqua
Crema pasticcera
  • 125 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 50 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 125 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
  • 50 g di zucchero a velo
  • 20 g di acqua calda (non bollente)
  • 40 g di cocco disidratato grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 89.9 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1147.5 kJ / 274.3 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...