Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 6 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 10min.
50 unidades

Suroviny

Cocción de batatas
  • 600 g de agua
  • 450 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Mantequilla de salvia
  • 1 - 2 ramitas de salvia fresca (solo las hojas)
  • 60 g de mantequilla en trozos
Relleno
  • 150 g de queso ricota
  • 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
Masa
  • 250 g de agua
  • 250 g de harina de trigo
  • 220 g de harina integral de trigo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita sal

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 72.5 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 244.3 kJ / 58.4 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...