Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 4 hodnocení
Příprava 50min
Celkový 1hod. 10min
50 unidades

Suroviny

Cocción de batatas
  • de agua
    600 g
  • de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
    450 g
Mantequilla de salvia
  • de salvia fresca (solo las hojas)
    1 - 2 ramitas
  • de mantequilla en trozos
    60 g
Relleno
  • de queso ricota
    150 g
  • de nuez moscada molida
    2 - 3 pellizcos
  • de sal
    ¼ - ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    ¼ cucharadita
Masa
  • de agua
    250 g
  • de harina de trigo
    250 g
  • de harina integral de trigo
    220 g
  • de aceite de oliva
    10 g
  • sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 58.4 kcal / 244.3 kJ
Protein 1.5 g
Tuk 1.7 g
Sacharidy 9.2 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 72.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...