Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de nueces peladas
- 60 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de semillas de lino
- 350 g de agua
- 350 g de batata en trozos (2 cm)
- 50 g de azúcar
- 80 g de dátiles sin hueso (aprox. 5 dátiles medjoul)
- 1 cucharadita de canela molida
- 50 g de harina de repostería
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo (y un poco mas para espolvorear)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 66.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de lino y chía
40min
Pizza con masa de brócoli
1u.
Bolas energéticas de zanahoria y avena
50min
Tarta Sacher saludable
3h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Tartaletas de avena y coco con crema de yogur y naranja
1u.
Trufas de avena y algarroba
15min
Tarta de chocolate y batata
3h
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Pizza integral de batatas
3 godz. 15 min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min