Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de jamón curado en dados
- 500 g de batata en trozos (aprox. 2 cm)
- 250 g de agua
- 2 yemas de huevo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- ½ - 1 cucharadita de pimentón
- 200 g de pan rallado
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 817.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Tortillitas de calabacín
20 min
Crema de batata con estrellas de anís
45 Min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Menú: Sopa de tomate. Rollitos de repollo rellenos con salsa de setas frescas
1 Std. 15 Min
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 Std. 20 Min
Batatas Hasselback
1 Std. 15 Min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1 Std. 5 Min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 Std.
Tortilla de arroz rellena de espinaca y queso
45 Min
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35 Min
Galletas de avellana y chocolate
35 Min