Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.4 31 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 raciones

Suroviny

  • 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
  • 1000 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite
  • 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
  • 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
  • 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 80 - 100 g de requesón (volitelně)
  • 200 g de mozzarella rallada

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 698.7 mg
Protein 16.8 g
Kalorie 1473 kJ / 352 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...