![Calabaza rellena a la provenzal Calabaza rellena a la provenzal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/381f12c1d21c23cb6908573862545b28/Derivates/2ed2e002df7282beb64a887315c29ea82e6419ce.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
- 1000 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
- 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
- 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 - 100 g de requesón (volitelně)
- 200 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 698.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de repollo
45 min
Pudin de brócoli
1h
Muffins de espinacas y feta
40 min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45 min
Bocados de coliflor y queso
45 min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Polpetas de espinaca
30 min
Coliflor a la parmesana
40 min
Tarta salada de puerros
1h 10 min
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10 min