
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
- 1000 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
- 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
- 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 - 100 g de requesón (volitelně)
- 200 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 352 kcal / 1473 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 698.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Pastel de zanahoria y brócoli
1hod. 10min
Muffins de calabacín y mozzarella
50min
Scones de calabacín y orejones
30min
Quiche de calabaza y queso feta
2hod. 20min
Estrella de hojaldre con sardinas
1hod. 30min
Bocados de coliflor y queso
45min
Quiche integral de espinacas y jamón
2hod.
Muffins de huevo con espinacas y tomates
30min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1hod.
Timbales de brócoli
45min
Brownies de espinaca y queso feta
1hod. 15min