Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.5 28 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
6 raciones

Suroviny

  • calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
    1
  • de agua
    1000 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de aceite
    30 g
  • de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
    300 - 350 g
  • de tomate maduro en dados de 1 cm
    200 g
  • de hierbas provenzales secas
    2 cucharaditas
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de requesón (volitelně)
    80 - 100 g
  • de mozzarella rallada
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 352 kcal / 1473 kJ
Protein 16.8 g
Tuk 26.8 g
Sacharidy 13 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sodík 698.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...