Zařízení & příslušenství
蝦肉鑲玉環
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
12 個
Suroviny
-
白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片1 條
-
生白蝦 去殼留尾巴10 - 12 隻
-
去殼蝦仁 (約15隻)180 克
-
豬絞肉 (詳見要訣)100 克
-
芹菜 切末(約20克)2 根
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻油½ 茶匙
-
水600 克
-
蠔油1 大匙
-
太白粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
130.7 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
147.6 kJ /
35.3 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
19.8 g
Sacharidy
1.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
點一桌年夜飯
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan