蝦肉鑲玉環

蝦肉鑲玉環

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
12 個

Suroviny

  • 白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片
    1 條
  • 生白蝦 去殼留尾巴
    10 - 12 隻
  • 去殼蝦仁 (約15隻)
    180 克
  • 豬絞肉 (詳見要訣)
    100 克
  • 芹菜 切末(約20克)
    2 根
  • 醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻油
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 130.7 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 147.6 kJ / 35.3 kcal
Tuk 1.4 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 19.8 g
Sacharidy 1.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...