Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua, para pelar
- 500 g de zanahorias, en trozos
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 40 g de piñones
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 30 g de cebolla blanca, en julianas
- 2 cditas de ajo en polvo
- 70 g de vino blanco seco
- 100 g de jitomate triturado
- 1 cda de puré de jitomate
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 300 g de hongos portobello, frescos
- 50 g de arúgula
- 70 g de lechuga sangría
- 1 manzana amarilla, en rebanadas finas
- 30 g de queso vegano, rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1366.8 kJ / 326.7 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 803.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Bolitas de coliflor al horno
1 Std. 30 Min
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25 min
Arroz con kimchi y verduras con huevo frito
50min
Boloñesa de avellanas
35min
Pastel de invierno decorativo
3 Std. 25 Min
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40 Min
Ensalada de coliflor y papa
30 min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Tártara de Salmón
25 min