Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

4.5 38 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
8 raciones

Suroviny

Masa
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de cerveza
  • 50 g de agua
  • 250 g de harina de espelta
  • 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 30 g de azúcar moreno
  • 1 pellizco de sal
Montaje
  • 1 cucharadita de pimentón
  • aceite de oliva
  • 8 de higo (cortados en cuartos o en rodajas)
  • 80 g de sobrasada (en 8 trozos)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 135.2 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1414.3 kJ / 338 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...