Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cerveza
- 50 g de agua
- 250 g de harina de espelta
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
- 500 g de cebolla en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 30 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 cucharadita de pimentón
- aceite de oliva
- 8 higos (cortados en cuartos o en rodajas)
- 80 g de sobrasada (en 8 trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 338 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 135.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de trempó de verano
1 Std.
Coca mar y tierra
55min
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Wellington de cabrito
6 Std. 30 Min
Coca de cerezas
2h 20min
Tarta de cebolla caramelizada con queso de cabra
1 Std.
Coca de verduras
30 Min
Coca de sardinas
30 Min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Cocas de calabacín
2 Std.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min