![Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4755c1504c99c665b0c89a3bd014dfda/Derivates/a93e0fd911bd262419f26b2ff7ce8227cb7760a9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cerveza
- 50 g de agua
- 250 g de harina de espelta
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
- 500 g de cebolla en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 30 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 cucharadita de pimentón
- aceite de oliva
- 8 higos (cortados en cuartos o en rodajas)
- 80 g de sobrasada (en 8 trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 338 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 135.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Flanes de parmesano caramelizados
5 godz. 25 min
Corona con verduras asadas
1 Std. 40 Min
Coca de verduras
40 Min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Fondue en pan de payés
1 Std. 15 Min
Coca de sardinas
30 min
Coca mar y tierra
55 Min
Cebolla caramelizada (100 g)
25 Min
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Coca de trempó de verano
1 Std.