Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cerveza
- 50 g de agua
- 250 g de harina de espelta
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
- 500 g de cebolla en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 30 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 cucharadita de pimentón
- aceite de oliva
- 8 higos (cortados en cuartos o en rodajas)
- 80 g de sobrasada (en 8 trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 338 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 135.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con samfaina
1h
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Pa amb oli mallorquín
4 Std. 10 Min
Masa para cocas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Mini coca con ratatouille
25 min
Coca de trempó de verano
1h
Cocas de calabacín
2h
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
50min