
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1581.2 kcal / 6615.8 kJ
- Protein
- 82.9 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 221.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 5952.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Bibimbap burrito
45min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1hod. 10min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1hod. 5min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Risotto bolognese
45min