Mediterrane visschotel

Mediterrane visschotel

4.2 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porties

Suroviny

  • uien in vieren gesneden
    100 g
  • olijfolie
    30 g
  • aardappelen in schijfjes (5-7 mm)
    350 g
  • zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • water
    20 g
  • gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)
    500 g
  • paneermeel
    2 el
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • tomatenblokjes uit blik
    300 g
  • zout
    1 tl
  • ontpitte olijven
    50 g
  • gedroogde oregano
    ½ tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 8958.3 mg
Protein 83.5 g
Kalorie 2719.6 kJ / 650 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...