Mediterrane visschotel
TM6 TM5 TM31

Mediterrane visschotel

4.2 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g uien, in vieren gesneden
  • 30 g olijfolie
  • 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 20 g water
  • 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
  • 2 el paneermeel
  • 1 teentje knoflook
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 300 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 tl zout
  • 50 g ontpitte olijven
  • ½ tl gedroogde oregano

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2719.6 kJ / 650 kcal
Protein
83.5 g
Sacharidy
34 g
Tuk
19.5 g
Nasycený tuk
3.3 g
Vláknina
5.5 g
Sodík
8958.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty