
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 650 kcal / 2719.6 kJ
- Protein
- 83.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min
Rucola taart
Žádné hodnocení
All-in-one kip cacciatore
2hod. 45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1hod. 30min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Žádné hodnocení
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min