Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Žádné hodnocení
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min