Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 30 g olie
- 80 - 100 g paprika, in blokjes (± 2 cm)
- 100 g uien, in blokjes (± 2 cm)
- 2 tl currypoeder
- ½ tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 200 g kippenborstfilet, in stukken (± 2 cm)
- 200 g gierstkorrels
- 80 g bevroren doperwtjes
- 600 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 20 g sojasaus
- 1 tl zout
- verse korianderbladeren, gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 5956.4 kJ / 1423.6 kcal
- Protein
- 76.2 g
- Sacharidy
- 177.2 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 3562 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Beef laab
1h 5min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Linzensoep met spinazie
50 min