Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 2 tl currypoeder
- 100 g uien, in blokjes (± 2 cm)
- 80 - 100 g paprika, in blokjes (± 2 cm)
- 30 g olie
- ½ tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 200 g kippenborstfilet, in stukken (± 2 cm)
- 200 g gierstkorrels
- 80 g doperwten, bevroren
- 600 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 20 g sojasaus
- 1 tl zout
- verse korianderbladeren, gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 5956.4 kJ / 1423.6 kcal
- Protein
- 76.2 g
- Sacharidy
- 177.2 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 3562 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Spaghetti met tonijn
40 min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Vegan bananen-kokoscake
Žádné hodnocení
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Turkse moussaka
1h 10 min