Kompatibilní verze
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3hod. 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Hoisin pork bowl
30min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chicken teriyaki
20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min