Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão
- 10 g azeite
- 30 g manteiga
- 70 g cebola
- 50 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 80 g vinho branco
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de sal
- 300 g arroz p/ risoto
- 150 g espinafres cortado em tiras
- 80 g queijo feta esfarelado
- 150 g fiambre fatiado, cortado em tiras
- Pimenta q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1616.2 kJ / 386.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 1010 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 Std.
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1h 30min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Gratinado de legumes e queijo
45 min
Bifinhos de vaca com molho de chocolate
45 min
Quiche de presunto e camembert
1 Std.
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10 min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 min
Salsichas frescas com batata
35 min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10 min