Kompatibilní verze
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sobras de pão
- 30 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 15 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 300 g couve-flor
- 500 g maruca, lombo, cortado em 4 porções
- 1 limão cortado em rodelas
- 2 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1500 g água
- 300 g abóbora cortada em pedaços
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g espinafres frescos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3852.8 kJ / 920.9 kcal
- Protein
- 68.9 g
- Sacharidy
- 82.4 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 11.8 g
- Sodík
- 3832 mg
Alternativní recepty
Bolinhos de canela
25 min
Piza com base de lentilhas
30min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Sopa de ovo
40min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Creme cor de laranja
50 Min
Piza de atum low carb
1 Std.
Scones de queijo cheddar e azeitonas
25 min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min