Peito de frango crocante com bulgur de coentrada

Peito de frango crocante com bulgur de coentrada

4.7 18 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 doses

Suroviny

Peito de frango
  • peitos de frango (1400 g aprox.)
    6
  • queijo mozarela fresco cortado em 6 fatias
    240 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • presunto (100 g aprox.)
    6 fatias de
  • queijo parmesão
    35 g
  • manjericão só as folhas
    3 pés de
  • sobras de pão
    90 g
  • salsa cortada em pedaços
    5 g
  • azeite
    1 fio de
Bulgur
  • azeite
    40 g
  • alho
    3 dentes de
  • coentros
    15 g
  • bulgur
    300 g
  • água
    600 g
  • sal
    ½ c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1485.5 mg
Protein 62.5 g
Kalorie 2770 kJ / 662.1 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 48.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...