Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peito de frango
- 6 peitos de frango (1400 g aprox.)
- 240 g queijo mozarela fresco, cortado em 6 fatias
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 fatias de presunto (100 g aprox.)
- 35 g queijo parmesão
- 3 pés de manjericão, só as folhas
- 90 g sobras de pão
- 5 g salsa cortada em pedaços
- 1 fio de azeite
Bulgur
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 300 g bulgur
- 600 g água
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2770 kJ / 662.1 kcal
- Protein
- 62.5 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1485.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1 Std.
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1 Std.
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Caril de lulas com abóbora
30 min
Fusilli com frango no forno
35 min