
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peito de frango
- 6 peitos de frango (1400 g aprox.)
- 240 g queijo mozarela fresco cortado em 6 fatias
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 fatias de presunto (100 g aprox.)
- 35 g queijo parmesão
- 3 pés de manjericão só as folhas
- 90 g sobras de pão
- 5 g salsa cortada em pedaços
- 1 fio de azeite
Bulgur
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 300 g bulgur
- 600 g água
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 662.1 kcal / 2770 kJ
- Protein
- 62.5 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Sodík
- 1485.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Creme de ervilhas e gengibre, salmão com limão e brócolos
50 min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 godz.
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 godz.
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Arroz mexicano com Pulled Pork
45 min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 godz. 10 min
Guisado de porco com puré de batata
9 godz.
Fusilli com frango no forno
35 min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 godz. 45 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min