Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 320 g esparguete
- 1 c. chá de azeite
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g beringela s/ casca, cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 30 g amêndoa s/ pele
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 479 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1h
Penne com alcachofra e tomate
1h 5min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2u. 20min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 Std. 10 Min
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Massa com abóbora e couve kale
45min
Noodles com feijão-verde
40min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3h 10 min.
Molho de cogumelos e vinho branco
30min