Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g miolo de noz
- 65 g azeite
- 1 dente de alho
- 300 g peito de frango, com ou sem pele, com ou sem osso, cortado em tiras (1x3-4 cm aprox.), seco com papel de cozinha
- 2 - 3 pitadas de sal
-
150
g pêssego cortado em gomos (1 cm aprox.)
nebo 150 g alperce cortado em gomos (1 cm aprox.) - 30 g vinagre de sidra
- 15 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de paprika
- 2 - 3 pitadas de açúcar
- 300 g espinafres
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3703.8 kJ / 885.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 73.4 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1064.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Frango marroquino
30min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1 Std.
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Cuscuz de couve-flor
20 Min
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h
Curgete à bolonhesa
35min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Creme de espargos com bacalhau
Žádné hodnocení